Author [EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: m/b Premuda u Malom Lošinju  (Read 15712 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline stari

• Normalni član
  • *
  • Last Login:August 15, 2019, 02:06:07 PM
m/b Premuda u Malom Lošinju
« on: September 07, 2015, 09:48:04 AM »

Molio bih  osobe iz Malog Lošinja, koji bi bili voljni učiniti mi jednu uslugu. Pripremam se za izradu makete m/b Premuda i nedostaju mi detaljnjije fotografije pramčanog i krmenog vitla. Stoga, ako je moguće snimiti vitla iz više kuteva, naravno uz dozvolu kapetana i poslati mi na mail: [/size]You are not allowed to view links. Register or Login Hvala unaprijed

Offline Lussino

• Normalni član
  • *
  • Country: hr
  • Last Login:Today at 05:07:15 PM
Re: m/b Premuda u Malom Lošinju
« Reply #1 on: September 11, 2015, 07:57:18 PM »

Pozdrav

Ja sam slikao cijeli brod mom prijatelju Mariu Gložiniću iz Varaždina Slideru , paako ti se da sačekati do sredine LIstopad kad se vratim s broda mogo bi ti poslati to jer i ovako njemu moram poslati opet jer mu je vrisnuo kompjuter, to je najbrže što ja mogu strane.

LP
Glavan S. :wink:
Master Mariner

Offline stari

• Normalni član
  • *
  • Last Login:August 15, 2019, 02:06:07 PM
Re: m/b Premuda u Malom Lošinju
« Reply #2 on: September 11, 2015, 08:28:55 PM »

Hvala. Baš mi je pisao na mail-u da ima prijatelja, koji ima slike, samo ga mora dočekati da se iskrca. Ok, čekamo.

capable capable

Riječki rock band PleteRI

Pi je nova digitalna valuta koju su razvili doktori znanosti na Stanfordu, s više od 55 milijuna članova diljem svijeta. Da biste preuzeli svoj Pi, slijedite ovu vezu https://minepi.com/magnumcro i upotrijebite moje korisničko ime (magnumcro) kao svoj pozivni kod.

anything